DÁNY SZENTKIRÁLYON,KÉT HÁZ, KÉT TELEK EGYBEN,NAGY CSALÁDOSOKNAK, TÖBB GENERÁCIÓNAK

470 m², 1600nm-es telken 9 szobával
92.900.000 Ft

Megvételre kínálunk, Dány-Szentkirályon egy minden igényt kielégítő, kétszintes tégla családi házat, nettó 250 nm-es lakóterülettel, 3nm-es erkéllyel és 44nm-es terasszal, 2 tágas nappalival, 4 hálószobával, belső medencével, külön épületrészben, valamint egy 50nm-es masszív borospincével.

A téglaház 800nm-es telken épült 2008-ban, 2020-ban pedig a jelenleg egyben lévő, de külön helyrajzi számon szereplő, további 800 nm-es telken épült 170nm-es faszerkezetes gerendaborítású ház szintén benne van a vételárban a különálló telekkel együtt.
A fa szerkezetes ház és a telek, jelenleg nincsen elkerítve, szeparálva, de a leendő tulajdonos akár le is kerítheti, leválaszthatja, vállalkozásként is hasznosíthatja.

A faházban kapott helyet egy kétállásos garázs is, ahová méretéből adódóan, nem csak autók beállására de tárolásra egyaránt alkalmas. A faház belső tereinek kialakítására még van lehetőség, kellő mennyiségű nyílászáróinak köszönhetően, könnyídén alakíthatóak a terek, gépészetileg már teljesen kész.

A ház alsó szintjén 2 különnyíló szoba, egy hatalmas fürdőszoba, tágas könyha étkező, valamint egy szeparált, nagyméretű nappali, ami még jelenleg befejezés előtt áll, nem volt használatban, így a leendő tulajdonos igénye szerint kerül majd kialakításra. A nappali mögött lett kialakítva a medence közel 50 nm-en, ami szintén befejezésre vár, a medence felület kezelése, valamint a burkolása és a gépészetre való rácsatlakozása, ami hiányzik a befejezéséhez.

Az emeleten tágas napppali+ 2 különnyíló hálószoba tetőterasz+erkély és egy zuhanyzós fürdőszoba került beépítésre.

A tégla ház homlokzata 10cm-es hőszigetelést kapott, a színezése még nem történt meg, így a leendő tulajdonos, saját ízlése szerint tudja majd színezéssel ellátni a homlokzatot.
A ház fűtéséről faelgázosítós kazán gondoskodik, 3000L-es puffer tartállyal, riasztóval és inverteres klímával felszerelt és fa nyílászárókkal beépített.
A beépített gépesített konyhabútor, sütővel, kerámia főzőlappal, páraelszívóval, mosogatógéppel és a beépített gardrób szekrények, mind a vételár részét képezik. 

A téglaház helységlistája: 

Tetőtér nappali:
Br:58nm
Nettó:47nm

Tetőtér szoba1:
Br:10.9
Nettó:9.2

Tetőtér szoba 2:
Bruttó:10.8nm
Nettó:8.7nm

Fürdőszoba:
Bruttó:5.15
Nettó:3.85

Földszint:
Előtér, közlekedő:
25nm

Szoba1:
15.79nm

Szoba2:
14nm

Étkező, konyha:
32nm

Nappali: 43.2nm 

Fürdőszoba:11nm

Beltéri medence, gépészet
46.5nm, (A medence mérete: 3m*6.5m) 

Borospince 50nm

Külső fedett fa szerkezetes tároló: 35nm
Faház garázzsal: 170nm

További felmerülő kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal, megtekintés rugalmasan.
Járja körbe az ingatlant virtuálisan, a web oldalunkon található virtuális séta segítségével. 

Ferge Imre 
HAZATALÁLÓ-INGATLANIRODA 

 

Írjon, ha érdekli ez az ingatlan » Írjon nekünk »

vagy hívjon a +36 70 418 2534‬-es számon!