ÓMÁTYÁSFÖLDÖN A XVI. KERÜLETBEN, VILLAÉPÜLETEK ÉS APARTMANOK EGYBEN, REMEK BEFEKTETÉS

1860 nm-es telken 840 nm-es ingatlan m², 20 szoba
525.000.000 Ft

Megvételre kínálunk a XVI. kerület kiemelt kertvárosi részén, Ómátyásföldön, 6 különbejáratú ingatlanból álló, épületeggyüttest, amely 3 Villaépületből és 3 apartmanból áll.

Az ingatlanokban 20 szoba található, szinte minden épületrészben duppla komforttal, magas műszaki tartalommal, tágas teraszokkal, medencével. Mind az apartmanok, mind pedig a Villaépületek nappali+2, valamint nappali+3 hálószobával kerültek kialakításra, az ingatlanokban padlófűtés van, a helyiségek klímatizáltak, hő és hangszigetelt nyílászárókkal, magas minőségű kőburkolatokkal, szaniterekkel, és nyílászárókkal. Ingatlanonként, teljesen felszerelt, beépített, gépesített konyhabútorokkal, melyek a vételár részét képezik. 

Évek óta bevezettett szálláshely szolgáltatás zajlik, mind rövid, mind hosszú távon az ingatlanokban, jelenleg is kivannak adva az épületek, a telek mérete jelentős, közel 2000nm, kertrésszel, valamint térkő burkolattal ellátva. A környéket a biztonság és nyugodt kertvárosi hangulat jellemzi, közelben Színház, uszoda, bevásárlási lehetőségek, remek tömegközlekedés, Hév vonal az Örs vezér teréig.

Stílusos épületeggyüttes, Kifort üzleti modell, Kertvárosi környezet, mind ez egyben elérhető a leendő Tulajdonos számára. További felmerülő kérdéseivel, valamint a megtekintéssel kapcsolatosan, forduljon hozzánk bizalommal. 

Ferge Imre
HAZATALÁLÓ-INGATLANIRODA 

Írjon, ha érdekli ez az ingatlan » Írjon nekünk »

vagy hívjon a +36 70 418 2534‬-es számon!